Gerard Garcia de Puig

Del 5 de Juny a l’1 de Juliol del 2014 exposició de pintures al Cau del Llop a càrrec de Gerard Garcia de Puig (Girona, 1980).

“Retrats i paisatges”

En aquesta mostra pictòrica exposo els últims treballs que he realitzat durant els darrers mesos, la temàtica dels quals reflecteix l’estil propi del Romanticisme i la influència amb la subcultura Gòtica i Underground.

Actualment estic estudiant el Grau en Història de l’art a la Universitat de Girona.

Vaig exposar per primer cop l’any 1998 en l’Exposició col·lectiva en que participaren els alumnes de l’escola d’art El Taller del Barri Vell, i més tard provaria amb l’escultura de terracota a càrrec dels professors Laura Casas i Josep Maria Simón.

Posteriorment vaig realitzar dues exposicions individuals, la del Març del 2004v al local de l’Ateneu 24 de Juny hi vaig exposar el meu treball escultòric realitzat a l’EMA, els diferents quadres que vaig pintar a l’escola d’art El Taller del Barri Vell. L’estiu del 2005 vaig fer la ultima mostra pictòrica al Cafè Lateral.