Les Nits del Cau

Logo Nits color2

LA NIT DE LLETRES (Dilluns)

Les nits de lletres són per crear clubs de lectura en diferente llengües. Presentarem puntualment novetats, llibres i esdeveniments relacionats amb la literatura.

Totes les nits de dilluns (de 21 a 22h): T’agradaria formar part d’un club de lectura? Un club de lectura és un grup de persones que llegeixen un mateix llibre en un espai de temps i en una data fixada es reuneixen per comentar-lo i posar idees en comú en l’idioma triat.

Els clubs de lectura es faran amb inscripció prèvia i s’anunciaran els horaris prèviament. Es faran amb professors nadius (Inscripció: 5€).

Anglès: Ximo Vidal. / Francès: Jean Debergue. / Italià: Maria Paola Coda. / Català: Carme López. / Castellà: Felip Ortega.

LA NIT DEL JOC (Dimarts)

A la nit del joc et trobaràs amb persones que volen compartir una estona d’oci. Podràs jugar a la Botifarra, divertir-te, desconnectar i gaudir d’un moment d’esbarjo.

Totes les nits del dimarts: A partir de les 20h i fins a la 1 de la matinada pots venir a formar part de la comunitat dels amants del joc de la botifarra. Organitzem una Lliga de Botifarra en la que també t’hi podràs inscriure de forma gratuïta i mesurar el teu nivell.

La nit del joc no requereix cap tipus de condicionant, ni en concepte d’inscripció ni en concepte de consums. A nosaltres ens agrada jugar a la botifarra.

LA NIT GOURMET (Dimecres)

A les nits gourmet volem desenvolupar el concepte gastronòmic amb el coneixement dels productes. Descobrirem les característiques dels ingredients i productes i soparem tot fent una degustació dels plats.

L’ànec

El formatge

El gintònic

El pernil

Tes & postres

Els carpaccions

Els whiskies

Les nits gourmet tenen una capacitat màxima de 15-20 places i es fan sota reserva prèvia. El preu de l’activitat pot variar en funció de la matèria primera i dels ingredients utilitzats.

LA NIT DEL VI (Dimecres)

A les nits del vi descobrirem les virtuts i característiques de les dénominations d’origen, farem un tast dels vins més representatius de la zona i soparem tot parlant de vi. Us hi esperem!

D.O. Empordà

D.O. Costers Segre

D.O. Montsant

D.O. Penedès

D.O. Terra Alta

D.O. Priorat

D.O. Cava

Les nits del vi estan pensades per una capacitat màxima de 15-18 places es faran totes amb reserva prèvia.

LA NIT DE L’ART (Dijous)

A les nits d’art, mensualment inaugurarem una exposició que ens acompanyarà en les nostres nits de sopar per entrar en un món de sensaciones creatives.

Torrent-Pagès – 3 d’abril

Laia Escribà (Temps de Flors)

Gerard Garcia

Llops

Oscar Rico

33 Rpm

Dolors Picazo

Corominas

El calendari reflecteix les dates de la inauguració de l’exposició on de les 20 a 21h podràs prendre i compartir amb l’artista una copa de cava.