Recuperant l’essència
  • images
  • 09:35
  • images
  • No hi ha comentaris.

Recuperant l’essència

Som l’any 13, tota la ciutat és ocupada per les notícies de les globalitzacions, les crisis, els desnonaments, l’atur, els drames socials, les corrupcions polítiques, les guerres d’interessos, les comptes a Suïssa, les caigudes en vendes, tota la ciutat? No! Un llogaret a la sortida nord de la ciutat habitada per indomables rebutja una i altra vegada ferotgement les influències invasores.

Sempre he pensat que El Cau del Llop ha estat una mica la Gàl·lia d’Astèrix i Obèlix, un indret on sempre s’ha mantingut l’essència de la nocturnitat, sense importar d’on ets, d’on vens ni qui ets. Aïllar-te del que hi ha a l’exterior, de les bestioles, de les serps verinoses, dels boscos foscos i embardissats, dels agressius romans, ha estat sempre un dels objectius de la filosofia que ha emanat sempre dels diferents caps de la tribu. El Cau és un lloc per trobar-se, per parlar, per riure, per compartir, per descobrir i per emocionar-nos com quan l’Astèrix i l’Obèlix surten a caçar senglars i es troben amb les patrulles dels romans.

En l’etapa que encetem, centrarem totes les nostres energies en reforçar aquest esperit, en recuperar i potenciar aquesta essència que sempre ha residit  a l’interior de tots els que han estat al darrera i dins del Cau. Vosaltres, els amics i clients, de ben segur que hi posareu la resta.

Des d’aquí, us dono la benvinguda a aquesta nova etapa i us convido a  fer, imaginar, dibuixar, escriure o crear el vostre propi llop.

Àngel Ayats

No hi ha comentaris

Escriu un comentari